2019 - Kölykeink eredményei

2020.02.01 20:00

Balu - Lions from Fairy Tale Brasil

Balu sikeres tenyészvizsgát tett 2019-ben: Kerekes Mária bírónőtől kitűnő minősítést kapott, a viselkedéstesztet pedig 100%-os eredménnyel teljesítette Petrás Antal bíró úrnál. A szűréseredményei is megérkeztek: csípődiszpláziára mentes (HD A) és LPN1, így Balu hivatalosan is fedezőkanná vált. Balu gazdija: Paulné Zoltán Zsuzsa.

 

Magdi - Lions from Fairy Tale Dolce Vita

D almunk egyik büszkesége, Magdi, több championátussal zárta a 2019-es évet: év elején Hungária Junior Champion címet szerzett, majd nagyon fiatalon, mindössze 18 hónaposan teljesítette a Hungária Champion cím viselésének a feltételeit is, ezt követően pedig champion osztályban folytatta a menetelését és megszerezte a Hungária Grand Champion címet is - mindezek mellett már két CACIB címmel is rendelkezik, és a Leonbergi Ebtenyésztők Országos Egyesülete Klubkiállításán osztálygyőztes lett és CAC címet szerzett! Magdi gazdija: Dr. Vépi Attila.

 

Aslan - Lions from Fairy Tale Darwin

D almunk másik büszkesége Aslan, aki fiatal kora ellenére több Fajtagyőztes cím tulajdonosa, és akit tavaly nemzeti és nemzetközi kiállításon is a legszebb leonberginek választottak. Aslan tavaly teljesítette a Hungária Junior Champion cím viselésének a feltételeit, és elkezdte a CAC címek gyűjtését a felnőtt championátushoz, valamint az első CACIB címeit is megszerezte, amivel az Interchampion cím feltételeinek gyűjtését is megkezdte. Aslan gazdija: Szabolcs László.

 

Forrest - Lions from Fairy Tale Forrest

Forrest kimaxolta a kiállításokon elérhető eredményeket tavaly, három champion címet is begyűjtött: Hungária Minor Puppy Champion, Hungária Puppy Champion és Hungária Junior Champion címmel is rendelkezik, mindössze 13 hónaposan! A legbüszkébbek azonban a Leonbergi Ebtenyésztők Országos Egyesülete Klubkiállításán elért Fiatal Klubgyőztes címére vagyunk. Forrest gazdija: dr. Papp Orsolya.

 

Athos - Lions from Fairy Tale Franco

Athos az F alom kölykei közül a harmadik, aki a Hungária Minor Puppy Champion cím büszke tulajdonosa. Athos elkezdte kiállítási karrierjét fiatal osztályban is, a Leonbergi Ebtenyésztők Országos Egyesület Klubkiállításn az előkelő második helyet szerezte meg! Athos gazdija: Dr. Vépi Attila.