Dotti Veterán Klubgyőztes Ausztriában!

2018.05.27 20:00

Az osztrák leonbergi klub május 26-án rendezte idei klubkiállítását. A klub 40 éves jubileuma alkalmából megdőlt a nevezési rekord: 130 leonbergi vett részt a kiállításon. A rendezvény idén is, mint minden évben, baráti hangulatban zajlott.

Mi Dottival és Aslannal utaztunk Antheringbe. Aslan hobbi osztályban indult, ahol a résztvevők leíró bírálatot kapnak, Alain Pécoult (FR) bíró úr szép véleményt írt róla.

Dotti először indult veterán osztályban. Nagyon élvezte a munkát a ringben, le sem tagadhatná, mennyire szereti a kiállításokat. Uschi Eisner (A) bírónő bírálta a veterán szukákat, és Dotti az osztályában első helyen végzett, Veterán Klubgyőztes lett! Négy évvel korábban, az első antheringi kiállításunkon Dotti lánya, Alice diadalmaskodott fiatal osztályban és szerezte meg a Fiatal Klubgyőztes címet, így az idei eredmény szép emlékeket idézett fel bennünk.

Ezzel azonban nem volt vége a napnak! Alain Pécoult (FR) bíró úr választotta ki a Best Veterant a szuka és a kan Veterán Klubgyőztes közül, és Dotti lett a kiállítás Legszebb Veterán kutyája! A megtisztelő cím mellé megkaptuk az International Leonberger Union különdíját is.

Nagyon örülünk az elismeréseknek, azonban a leginkább annak, hogy Dotti 8 éves kora felett is önfeledt, vidám és egészséges, és azt kívánom magunknak, hogy ez még sokáig így maradjon!